Πως να κλείσεις το Find My iPhone από το iCloud

findmyiphone

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μας προσφέρει το iOS 7 είναι η εξέλιξη του Find My iPhone, και τι ακριβώς έχει αλλάξει ;

Εάν έχουμε ενεργοποιημένο το find my iphone στην συσκευή μας τότε αυτή είναι άχρηστη για όποιον και εάν την έχει στα χέρια του.

Δεν μπορεί να κάνει restore ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να βάλει το Apple ID  και το password μας.

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό αλλά έχει και την κακή του πλευρά, όταν στέλνεις κάποιο iPhone στο service θα πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει το find my iPhone ώστε να μπορούν να κάνουν restore στην συσκευή.

Από την στιγμή που έχει φύγει από τα χέρια σου η συσκευή αυτό μπορείς να το κάνει και μέσα από το icloud.com

Αφού δώσεις λοιπόν το Apple Id και το password στο icloud.com θα διαλέξεις την επιλογή Find My iPhone.

Στην συνέχεια θα πρέπει να επιλέξεις την συσκευή που έχεις στείλει για service και να κάνεις κλικ στην επιλογή : Remove From Acount.

 

suicico

suicico

 Certified Macintosh Technician </p>  Certified Technical Coordinator 10.6 </p>  Certified System Administrator 10.6 </p>  Apple Sales Professional</p>

More Posts - Website - Twitter - Facebook