Check This Out

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο έγινε τόσο δημοφιλές το iPhone –εκτός από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του και την αισθητική του στον σχεδιασμό – είναι τα χιλιάδες applications που μπορεί να βρει κανείς στο iTunes Store. Αρκετά από αυτά είναι σχεδιασμένα να κάνουν ευκολότερη την ζωή διαφόρων επαγγελματιών.

Αν ασχολείστε με το web design ή το web development και διαθέτεται iPhone, η παρακάτω λίστα μπορεί να σας φανεί αρκετά χρήσιμη.

analytics_app

Analytics App ($6,99)
Όπως καταδεικνύει και το όνομα της εφαρμογής, it’s all about analytics. Ο χρήστης έχει εύκολη πρόσβαση στο Google Analytics από την iOS συσκευή του. Με το application αυτό μπορείτε να ελέγξετε live την επισκεψημότητα της σελίδας σας όπου και αν βρίσκεστε. Οι δημιουργοί κάνουν λόγο για ευκολότερη πρόσβαση ακόμα και από το περιβάλλον του browser.

Χαρακτηριστηκά
-Γρήγορη συνολική απεικόνιση των reports
-Πιο λεπτομερείς αναφορές για καλύτερη ανάλυση
-Υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς/ιστοσελίδες
-Ecommerce analytics και Goal reports διαθέσιμα επίσης

php_cheatsheet1

PHP Cheat Sheet ($0,99)
Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, όσες χιλιάδες γραμμές κώδικα και έχετε γράψει … αυτό το application θα είναι πάντα χρήσιμο. Γιατί; Πολύ απλά επειδή όταν κολλήσετε στην σύνταξη μιας εντολής PHP, θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Μαζί με την σύνταξη, θα σας δώσει και ένα παράδειγμα για καλύτερη εφαρμογή.

action_method1

Action Method (δωρεάν)
Το εν λόγο app είναι μια δωρεάν και δυνατή task manager εφαρμογή σχεδιασμένη για μέγιστη παραγωγικότητα. Έχει την δυνατότητα συγχρονισμού με την online εφαρμογή Action Method Online.
Μπορεί να δουλέψει είτε για προσωπικό tank manager είτε για ομαδικό επιτρέποντας έτσι σε πολλούς χρήστες να οργανώσουν τις εργασίες τους βάση project, deadline, χρωματισμών, λέξεων κλειδιών κ.ο.κ.

Χαρακτηριστικά
– Δημιουργεί απεριόριστα tasks και τα οργανώνει με τον παραπάνω τρόπο που αναφέραμε.
– Αυτόματος συγχρονισμός με την online εφαρμογή
– Δυνατότητα ανάληψης εργασίας άλλου χρήση ή αποστολή εργασίας σε άλλον χρήστη
– Ανάλυση της παραγωγικότητας με την επιλογή του “Advisor”
– …και ίσως από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Είναι Δωρεάν.

color_expert

Color Expert ($9,99)
Ένα application φτιαγμένο για τους designers. Διαλέγει και παρουσιάζει χρώματα μιας εικόνας. Παρέχει το HEX code του επιλεγμένου χρώματος. Ο χρήστης μπορεί επίσης να διαλέξει ένα χρώμα από μια φωτογραφία που είναι αποθηκευμένη στο κινητό του.

Εκτός από την επιλογή ενός χρώματος, η εφαρμογή μπορεί να προτείνει παλέτες χρωμάτων τις οποίες ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί με συναδέλφους ή με τους πελάτες του.

Ονομάζομαι Παντελής Καρβουνόπουλος και ασχολούμαι με την προώθηση ιστοσελίδων για περισσότερα από 10 χρόνια. Εκτός από το web, αρκετή ώρα περνάω παίζοντας παιχνίδια, Online ή στο iPad.

 

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!