Check This Out

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

findthemovie

Οι ταινίες γενικότερα είναι η αδυναμία πολλών ανθρώπων και ξοδεύουν αρκετές ώρες από την ζωή τους να τις παρακολουθούν αλλά και να τις συζητάν.

Φυσικά γύρω από ένα τόσο μεγάλο θέμα είναι λογικό να στηθούν ορισμένα παιχνίδια γνώσεων.

Το Find The Movie είναι ένα τέτοιο παιχνίδι, που πέρα από πολύ ωραία εφαρμογή είναι ακόμη καλύτερη μιας και είναι φτιαγμένη από Έλληνες.

Παραθέτω τα λόγια των δημιουργών της εφαρμογής .

Πίσω στα μέσα της δεκαετίας του ’80, υπήρχαν μόνο 3 κανάλια στην τηλεόραση. Κάποιο βράδυ, σε ηλικία 7 ετών, ο Μάνος Κουφάκης, παρακολούθησε ένα ασπρόμαυρο φιλμ. Η υπόθεση είχε να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος ήταν παγιδευμένος σε κάποιο υπόγειο και όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο μικρός σε μέγεθος. Η ταινία αυτή ήταν μια απ’τις πιο συναρπαστικές που ο Μάνος είχε δει μέχρι τότε, αλλά δυστυχώς, επειδή δεν την είχε παρακολουθήσει απ’την αρχή και φυσικά λόγω της ελλειπούς πληροφόρησης της εποχής, δεν μπόρεσε σε εκείνη τη φάση να βρει τον τίτλο της.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, μια σκηνή του είχε μείνει χαραγμένη στο μυαλό: μια γάτα να κυνηγάει τον πρωταγωνιστή, ο οποίος είχε πια το μέγεθος ενός ποντικιού. Βάση αυτής λοιπόν της σκηνής, προσπάθησε να βρει τον τίτλο της ταινίας. Ρώτησε φίλους, συγγενείς, ακόμα και κάποιους σινεφίλ γνωστούς, αλλά κανείς δεν γνώριζε τον τίτλο της ταινίας.

Μετά την έκρηξη του διαδικτύου, ο Μάνος δημοσίευσε μια περιγραφή της σκηνής σε ένα forum για ταινίες και έλαβε πολλές απαντήσεις σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι η ταινία που αναζητά..και μερικές μέρες μετά κάποιος του πρότεινε να τσεκάρει τη σωστή ταινία! Ο τίτλος της ήταν: «Ο άνθρωπος που ζάρωνε». Κι έτσι έλαβε τέλος μια πολυετής αναζήτηση!

Αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω απ’το παιχνίδι “Find The Movie”. Να μαντέψει δηλαδή κάποιος τον τίτλο μιας ταινίας, βασιζόμενος σε ένα screenshot από κάποια χαρακτηριστική σκηνή της. Προκειμένου όμως να γίνει ευκολόχρηστο σε όλων των ειδών ταινιόφιλους (απ’τους φανατικούς, μέχρι τους πιο περιστασιακούς), αποφασίστηκε ο παίχτης να έχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών.

Ένα άλλο στοιχείο που χρειαζόταν ήταν να υπάρχουν στο παιχνίδι όλα τα είδη ταινιών! Από blockbusters μέχρι λιγότερο γνωστά ευρωπαϊκά και ασιατικά φιλμ και από κλασσικά φιλμ μέχρι σπαγγέτι γουέστερν και ταινίες πολεμικών τεχνών. Έπειτα από 5+ μήνες δουλειάς, περισσότερες από 5,000 διαφορετικές ταινίες επιλέχθηκαν, κάνοντας το παιχνίδι, το πλουσιότερο στον κόσμο σε περιεχόμενο, όσον αφορά τα παιχνίδια ταινιών για κινητές συσκευές!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 2 διαφορετικούς τύπους gameplay (με πίστες και ανά είδος) και 3 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας (εύκολο, μέτριο, δύσκολο), πράγμα που σημαίνει 36 διαφορετικές πίστες για το χρήστη και εξασφαλισμένες πολλές ώρες παιχνιδιού!

Ο Μάνος Κουφάκης και ο Κώστας Οργανόπουλος, οι 2 υπεύθυνοι του παιχνιδιού, είναι «μανιακοί» ταινιόφιλοι και τους αρέσει να μοιράζονται αυτή την αγάπη τους με τον υπόλοιπο κόσμο, με αποτέλεσμα το “Find The Movie” να έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να διασκεδάσει τον παίχτη, αλλά και να παρουσιάσει μερικά λιγότερα γνωστά φιλμ, που ο κόσμος θα άξιζε πραγματικά τον κόπο να ανακαλύψει.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, με 2 εκδόσεις (δωρεάν & πλήρης) που μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα απ΄την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

www.FindTheMovieApp.com

Αν θέλετε να πάρετε μια γρήγορη γεύση, μπορείτε να παίξετε ένα Demo, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://findthemovieapp.com/#demo

Σε μερικές εβδομάδες θα είναι έτοιμη και η έκδοση για Smartphones με λειτουργικό Android. Κάντε like στη σελίδα του Find The Movie στο Facebook ώστε να είστε ενημερωμένοι:

http://www.facebook.com/findthemovieapp

Έχουμε στα χέρια μας 3 άδειες χρήσης για εσάς.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι ο γνωστός : αφήνετε ένα σχόλιο εδώ μέχρι την Δευτέρα 27.5.2013 23:58 και 3 από εσάς θα λάβουν από μια άδεια χρήσης δωρεάν.

 

 

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

14 Responses to “Find The Movie, ένα παιχνίδι για το iDevice σας [Giveaway]”

  1. Vagelis says:

    Το θέλω…….

  2. theofilos says:

    Για να δούμε !!!!!

  3. Andreas says:

    Χωρις Gamecenter..

  4. Telis says:

    Τρελος Σινεφιλ…

  5. stelio says:

    και εγω

  6. Gerasimos Apostolatos says:

    το θέλω μιας και ειμαι λάτρης κινηματογράφου

  7. teo says:

    cinema is my middle name…

  8. mumrah says:

    αντε να κερδίσουμε μια φορά…thanks!

  9. Panos Matiakis says:

    Τέλειο!!!!

  10. simple6 says:

    Μέσα κ γω. Μπράβο στους devs! Ωραία ιδέα!

  11. Philippos Michaelides says:

    Kai siga min kerdisw…Pou tetoia tyxh?

  12. Thanos says:

    Κέρδισα!!!!!

  13. Christos says:

    πολυ ομορφο app. το θελωωωω!!!

  14. […] May 23, 2013 at 11:55 pm […]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!