Check This Out

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Το πρώτο APR στην Ελλαδα (πραγματικά το πρώτο ) η Document, εγκαινιάζει στις 30 του μήνα το νέο της κατάστημα που βρίσκεται στην  Γλυφάδα.

Φυσικά μας προσκαλεί όλους να δούμε τον χώρο και να απολαύσουμε τις υπηρεσίες από το έμπειρο προσωπικό.

Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου.

Apple Premium Reseller Store στη Γλυφάδα!

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Apple θα είναι διαθέσιμα τώρα και στη Γλυφάδα, Μεταξά 23, από το νέο κατάστημα της Document. Tα εγκαίνια του καταστήματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 6:00μ.μ. με τους OtherView live και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα decks.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα φιλικό, εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Έτσι αφορά όχι μόνο τους πιστούς της τεχνολογίας και της Apple αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος τις δυνατότητες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, πριν προχωρήσουν στην τελική τους επιλογή.

Οι άνθρωποι της Document, του 1ου Apple Premium Reseller στην Ελλάδα, θα είναι κάθε στιγμή διαθέσιμοι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών για προϊόντα και υπηρεσίες της Apple, να απαντούν σε ερωτήσεις που τα αφορούν και να δίνουν χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίησή τους.

Στην ειδική αίθουσα εκπαιδεύσεων και παρουσιάσεων, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να δουν στην πρά- ξη τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προϊόντων και να εξοικειωθούν με τη χρήση τους.

Η φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την Document στο σύνολό της, όπως ήδη γνωρίζουν οι πελάτες της, συντελεί στην άψογη εξυπηρέτηση τους, όχι μόνο πριν την πραγματοποίηση των αγορών αλλά και μετά την αγορά των προϊόντων. Άλλωστε η Document, με την ιδιότητα του Apple Authorised Service Provider, παρέχει ολοκληρω- μένη και αυτοτελή υποστήριξη σε κάθε χρήστη των προϊόντων της Apple.

Στόχος της Document είναι ο χώρος του καταστήματος να αποτελέσει μια νέα πρόταση στην αγορά της πληροφορικής, που έχει στο επίκεντρο τον πελάτη.
Για περισσότερες πληροφορίες για την Document επισκεφθείτε την ηλεκτρονική της σελίδα, www.document.gr | email: [email protected], κα. Κρυσταλλία Παπαδιώτου.

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

8 Responses to “30/9 Εγκαίνια του νέου Document Store”

 1. it9997 says:

  Μια ερωτηση: Το Premium Reseller τι παραπανω προσφερει απο ενα αλλο καταστημα (με προιοντα Apple)? Tι διαφορα εχει?

  Ευχαριστω

  • suicico says:

   Ενας reseller μπορεί να έχει το μαγαζί του όπως θέλει.
   Ενας Premium reseller φτιάχνει το μαγαζί με προδιαγραφές (μέχρι και τα επιπλα) από την Apple

 2. michael z says:

  Είμαι πολλά χρόνια πελάτης και μόνο καλά λόγια έχω να πω τόσο για τον επαγγελματισμό όσο και για τη συμπεριφορά τους.
  Καλή αρχή τους εύχομαι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε!

 3. billgohan says:

  Καιρός ήταν να ανοίξει ένα τέτοιο κατάστημα στην Γλυφάδα και ειδικά από την Document που είναι πραγματικά άριστη! 🙂

 4. ioanna says:

  poios einai o arithmos tilefwnou tou docent store tis apple sti glyfadas, den to vriskw pouthena!
  euxaristw

 5. ioanna says:

  poios einai o arithmos tilefwnou tou document store tis apple sti glyfadas, den to vriskw pouthena!
  euxaristw

 6. ioanna says:

  poios einai o arithmos tilefwnou tou document store tis apple sti glyfadas, den to vriskw pouthena!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!