Check This Out

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Αφορμή για αυτό το post είναι η άγνοια που υπάρχει στον κόσμο σχετικά με το Service για τις συσκευές Apple στην Ελλάδα.

Ας το πάρουμε από την αρχή όμως.

Service για συσκευες Apple στην Ελλάδα φυσικά και υπάρχει, πάντα υπήρχε, απλά παλαιότερα η μόνη μας επιλογή ήταν η Rainbow.

Εδώ και 2 χρόνια (περίπου) έχουν ανοίξει μερικά ακόμη Service Points τα οποία συνεργάζονται με την Apple Ευρώπης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Όταν λέμε Service Points αναφερόμαστε στα σημεία αυτά που κατέχουν τον τίτλο Apple Authorized Service Provider,ο οποίος τίτλος αποδεικνύει ότι είναι επιλεγμένα, ελεγμένα και σε συνεργασία με την Apple. Πέρα από την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που μπορούμε να δείξουμε σε ένα τέτοιο service το θετικό είναι ότι μπορούν να εκτελέσουν εργασίες εντός εγγύησης. (Παλαιότερα κάτι τέτοιο γινόταν μόνο μέσα από το Service της Rainbow).

Τι μπορεί να κάνει ένα από αυτά τα Service για τον mac σας ? Τα πάντα !
Από αναβαθμίσεις μέχρι επισκευές ζωτικής σημασίας για τον υπολογιστή σας και όλα γίνονται από πιστοποιημένους τεχνικούς (Apple Certified Macintosh Technician) και με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Apple.

Μια άλλη συχνή ερώτηση είναι το πόσο διαρκεί μια επισκευή.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους (υπάρχουν και εξαιρέσεις) οι επισκευές διαρκούν από μια εργάσιμη ημέρα έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Έτσι λοιπόν με λίγα λόγια: έχει περάσει πλέον η εποχή που όλα τα μηχανήματα έπρεπε να ταξιδέψουν την Rainbow και να περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να επισκευαστούν, μπορούμε να επιλέξουμε όποιο service μας βολεύει καλύτερα και να έχουμε και πάλι ένα υγείες mac σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Επίσης ένα ακόμη εργαλείο που έχουμε στην διάθεση μας είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Apple. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι ένα τηλέφωνο στο 00800 44145417 και μιλώντας ελληνικά να εξηγήσουμε το πρόβλημα μας ή την απορία μας.

 

Edit . Σε περιπτώσεις που θέλετε service σε εκτός εγγύησης συσκευές, το milaraki service είναι εδώ για εσάς .

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

20 Responses to “Service για Apple συσκευές στην Ελλάδα”

  1. frank says:

    [quote]Μια άλλη συχνή ερώτηση είναι το πόσο διαρκεί μια επισκευή. Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους (υπάρχουν και εξαιρέσεις) οι επισκευές διαρκούν από μια εργάσιμη ημέρα έως τρεις εργάσιμες ημέρες.[/quote]

    ψεύτη! σου έχω φέρει macbook το απόγευμα και την επόμενη το πρωί ήταν έτοιμο, 17 ώρες δεν το είχα!

  2. Thanassis says:

    Φοβερό! Δεν ήξερα ότι υπήρχε και τηλέφωνο.

  3. jim says:

    Εγω παντως δεν εχω τις καλυτερες των εντυπωσεων απο τις υπηρεσειες των (και καλα) εξουσιοδοτημενων service!
    Σε macbook χρειαζεται αλλαγη το topcase μου το αλλαζουν το χρεωνουν 200ευρω και δεν μου δινουν πισω το παλιο!
    Στο ιδιο macbook το παω επειδη ειχε πεσει νερο (χωρις να το γνωριζω) το κρατανε μια μερα και μου βγαζουν ενα κουστομακι 1300 Ευρω!!!!!! (σημειωτεων καινουργιο κοστιζε 1089 ευρω!!!) φυσικα και δεν δεχτηκα το πηρα, μετα απο 5 μερες δουλεψε κανονικα!!!!ως τωρα που σας γραφω!!!
    ΑΣΧΕΤΟΙ με κεφαλαια! ΜΑΚΡΙΑ!

    • suicico says:

      Παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις φιλτατε.
      Το οτι δεν σου δωσαν το παλιο top case πισω δεν ειναι περιεργο μιας και πρεπει να επιστρεψουν το παλιο στην Apple,
      Οπως και να εχει, για αυτο υπαρχει και το 00800… 😉

      • mour76 says:

        γιατι να το πανε πισω στην Apple?
        δικο μου δεν ειναι?
        το αγορασα με τον υπολογιστη και το καινουργιο το πληρωσα!
        Αυτο ισχυει μονο εαν ειναι στην εγγυηση και στο αλλαζουν δωρεαν!

  4. platon says:

    de mas eipes omws poios einai o top sto service….ax auti i metriofrosini…. 😛

  5. pollo says:

    Το 00800 δεν ειναι για οσους εχουν apple care/90 ημερες απο την αγορα?

    υγ.Οντως παιδια εγω αγορασα εναν imac πριν 2 μηνες ο οποιος ειχε προβλημα με την μνημη, το πηγα στο Service Point στη Θεσσαλονικη,μου ειπαν σε δυο εργασιμες και σε δυο εργασιμες το πηρα!!

  6. παιδια says:

    Excellent items from you, man. I’ve keep in mind your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I really like what you have got right here, certainly like what you’re stating and the best way during which you assert it. You make it entertaining and you still take care of to stay it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a wonderful website.

  7. Χαραλαμπος says:

    Παιδια γεια σας. ΕΧω το iphone 4 εδω και δυο μηνες και μου το κλεψανε…υπαρχει περιπτωση να το βρω ?εχω ενεργο το find my iphone alla kleista ta 3g kai ta dedomena…Αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει…Ευχαριστω

  8. giannhs says:

    egw pali esteila to i-phone 4 gia service ston germano gt apo thn proth mera pou to phra eixa provlhma me to shma!!kai autoi mou eipan pws to kinhto exei mesa ugrasia kai asxeto oti kanane mwlis 15 ergasimes meres mexri na mou poun pws den to ftiaxnoun kai pws 8eloun 500E

    • suicico says:

      όσο αφορα τα iPhone ναι είμαστε ακόμη 45 χρονια πίσω

      • giannhs says:

        ti 8es na peis me auto!!!gia to service tou germanou milaw panta

        • suicico says:

          το ποστ που διάβασες πιο πάνω αναφέρετε σε όλες τις συσκευές πλην του iPhone.
          Το iPhone το “εξυπηρετούν” οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
          Οποτε δεν είναι μια άλλη ιστορία που πραγματικά δεν είναι και ότι καλύτερο (από όσο ξέρω)

  9. giannis says:

    exw ena mac apo eksw mou to exoun steilh kai 8elw na to kanw ellhnika pws mporw

  10. john prepoudis says:

    παιδια να ρωτησω κατι.εχω ενα μακμπουκ ερ και μου επεσε κατω.το εχω μονο δυο μηνεσ.τι μπορω να κανω για να αλλαξω το καπακι απο πανω.δεν μπορω να το βλεπω ετσι.βοηθεια παιδια.

  11. valantis says:

    egine vlakia.. prospathisa na alaksw skliro sto imac 2009 late kai xalasa tin ipodoxi tis mitrikis pou koumponi i lcd mekapion tropo poso tha paei na ftiaxtei i ipodoxi autin oste na doulevi i lcd kai na valw kai neo skliro?

    skliros px: pou kostologite sta 80-100 euro..

  12. petros says:

    na mas eleges ke kapia katastimata pu sistinis na pigename tha itan kalitera maga! 🙂

  13. constantinos says:

    Εγω παιδιά συστήνω ανεπιφύλακτα την infoquest για service στο mac σας και μακριά από την πρών Systemgraph νυν i-System . Τους έχω δοκιμάσει αρκετές φορές αν και δεν με βολεύουν τα pick-up points τους. H τελευταία εμπειρία έχει να κάνει με ένα Macbook Pro Retina 15′ στο οποίο μετά από 1 μήνα που το είχα εμφάνισε ένα καμμένο pixel στην οθόνη. Το πήγα στην i-System όπου μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται γιατί το pixel εμφανίζεται έτσι λόγω κακής χρήσης(η οθόνη δεν είχε ούτε δαχτυλιά) και ότι δεν μπορούν να το αναλάβουν γιατί δεν θα δεχθεί η Αpple την επισκευή. Μετά από μια εβδομάδα πήγα στην Ιnfoquest όπου τα παιδία ήταν ευγενέστατα και με εξυπηρέτησαν κανονικά αλλάζοντάς μου την οθόνη μέσα σε 2 εργάσιμες.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!