Check This Out

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η σκόνη που άφησαν πίσω τους οι ορδές των τυχερών που έχουν ήδη στα χέρια τους μια τέτοια υπέροχη συσκευή σαν το iPhone 4, τα παρατράγουδα έχουν αρχίσει (από την πρώτη κιόλας μέρα) .
Όπως ακούγεται στο internet, όταν πιάσεις το iPhone με έναν συγκεκριμένο τρόπο (που καλύπτει την κεραία του) τότε το σήμα που έχει μειώνετε σημαντικά μέχρι που εξαφανίζεται. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτό από την Apple σαν βλάβη ή ελάττωμα της συσκευής. Έτσι κυκλοφόρησαν μιλιούνια αστεία με την απάντηση της Apple “Το κρατάτε με λάθος τρόπο”. Μιας και δεν έχω πιάσει στα χέρια μου iPhone 4 δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε στο internet (τι σου είναι το internet) ένα κομμάτι από κάποιο εσωτερικό σημείωμα της Apple προς τους εργαζόμενους της.
Το οποίο με λίγα λόγια λέει ότι δεν αναγνωρίζουν το ελάττωμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από αυτό το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο boygeniusreport, ένα κείμενο που εμένα προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι … αλλά όπως και να έχει το παραθέτω για εσάς …

1. Keep all of the positioning statements in the BN handy – your tone when delivering this information is important.
a. The iPhone 4’s wireless performance is the best we have ever shipped. Our testing shows that iPhone 4’s overall antenna performance is better than iPhone 3GS.
b. Gripping almost any mobile phone in certain places will reduce its reception. This is true of the iPhone 4, the iPhone 3GS, and many other phones we have tested. It is a fact of life in the wireless world.
c. If you are experiencing this on your iPhone 3GS, avoid covering the bottom-right side with your hand.
d. If you are experiencing this on your iPhone 4, avoid covering the black strip in the lower-left corner of the metal band.
e. The use of a case or Bumper that is made out of rubber or plastic may improve wireless performance by keeping your hand from directly covering these areas.
2. Do not perform warranty service. Use the positioning above for any customer questions or concerns.
3. Don’t forget YOU STILL NEED to probe and troubleshoot. If a customer calls about their reception while the phone is sitting on a table (not being held) it is not the metal band.
4. ONLY escalate if the issue exists when the phone is not held AND you cannot resolve it.
5. We ARE NOT appeasing customers with free bumpers – DON’T promise a free bumper to customers.

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

5 Responses to “Το iPhone 4 και η κεραία του …”

 1. AKHS says:

  Μα τι τυχεροί χρήστες είναι? Πήραν ένα τηλέφωνο που ο 1/2 δηλώνει ότι όταν το πιάνει στα χέρια του πέφτει το σήμα. Δεν ακούγεται στο internet αλλά έχει βουίξει του internet και τα μεγάλα ειδησιογραφικά δίκτυα της αμερικής. Τα support forum της Apple πήρε φωτιά με αναφορά προβλημάτων πάνω από 1000 μηνύματα και η Apple τα κλείδωσε. Και πάλι τώρα όποιος δει πάλι αναφορές γίνονται.

  Το πρόβλημα είναι τόσο τραγικό αλλά υπάρχουν και υπερβολές μερικών αλλά δεν αναιρεί το πραγματικό πρόβλημα.

  Και εγώ δεν ήθελα να το πιστέψω. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι μηνύσεις. Θα μας πει να προσέχουμε και πως να το πιάνουμε?

  Και στο Nokia το 8850 2001 σου έλεγε αν πιάνεις το κάτω μέρος επηρεάζεται το σήμα αλλά εδώ έχει γίνει μεγάλο λάθος ρίχνοντας το φταίξιμο στους πελάτες. Και ελληνικά φορουμ δείχνουν έλληνες χρήστες που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα.

 2. Kyriakos S. says:

  wait for 4.0.1 god damn it!! 😀

 3. Slacker says:

  Και αμα δεν φτιάχνετε/περιορίζεται με software update και απλά κάνουν τις γραμμές του σήματος να φαίνονται περισσότερες απ’ότι είναι η αναλογία γραμμών/σήματος; Εκεί να δεις γλέντια…

  Αλλά μάλλον βλέπω πολύ τηλεόραση :p

 4. AKHS says:

  Eγώ αυτό που ξέρω η πρώτη εβδομάδα πέρασε χωρίς update 4.0.1. Όμως ο Steve έστελνε ελεεινά email λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα την μία και την άλλη ότι θα υπάρξει διόρθωση.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!