Check This Out

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

iMovie on iPhone3GS (video + guide)

On June 29, 2010, in hacks, iphone, by babz

Mετά το multitasking και την δυνατότητα αλλαγής wallpaper στο iPhone3G,ήρθε και η σειρά του 3GS, να απολαύσει ένα προνόμιο το οποίο η μαμά Apple προόριζε μόνο για το νέο της παιδί.

Το iMovie !

Η επίσημη αιτιολογία μη υποστήριξης του iMovie, απο το iPhone3GS, είναι η μισή RAM (256MB), σε σχέση με τα 512ΜΒ του iPhone4.
Τα παιδιά στο Redmond Pie είχαν διαφορετική άποψη,και έτσι μην έχοντας τίποτα να χάσουν δοκίμασαν να το μεταφέρουν και να το τεστάρουν στο 3GS.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο,το iMovie συμπεριφέρεται άψογα στο iPhone3GS.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N6L07nPrjzo&feature=player_embedded#![/youtube]

Παρακάτω ακολουθούν και οι οδηγίες για το εγχείρημα
(το Redmond Pie της κατέβασε για λόγους συμμόρφωσης με το Apple DRM).
Καλή επιτυχία 🙂

Modifying iMovie for iPhone 3GS

Step 1: First up, you will have to purchase and download iMovie from iTunes. Here is the iTunes link.

Step 2: Once you have done that, locate the .ipa file on your computer and change its extension from .ipa to .zip.

Step 3: Extract the contents of the .zip file. Now right click on iMovie, and click on “Show Package Contents”.

iMovie on iPhone 3GS (1)

Step 4: Now locate the info.plist file and open it using any text editor like TextWrangler.

iMovie on iPhone 3GS (2)[4]

Step 5: Search for this string, and change “<true/>” to “<false/>”:

<dict>

<key>front-facing-camera</key>

<false/>

</dict>

iMovie on iPhone 3GS (4)

Changing this string will make the app run on any iPhone and iPod touch as long as it is running iOS 4. Now according to the source who tipped us off, you can also run it on non-iOS 4 devices i.e. devices running the old 3.1.3 or 3.1.2 firmware by changing “4.0.0” to “3.0.0” in the following string. I tried this step to run iMovie on my iPad but with no success.

<key>LSMinimumSystemVersion</key>

<string>3.0.0</string>

If any of you manage to get this thing run on non-iOS 4 devices, then please do let me know in the comments section below.

Step 6: This is it. Now compress the entire folder again to .zip and change the extension to .ipa.

Syncing it to your iPhone

Step 7: You should now be able to sync this file using iTunes.

In case if that doesn’t work for you, you will have to jailbreak your iPhone and iPod touch on iOS 4, then use installous to install this modified version of .ipa file. What you will need to do is to make sure you have OpenSSH and installous installed. Now use any software like Cyberduck on Mac, or WinSCP on Windows to transfer this .ipa file to the following location:

/private/var/mobile/Documents/Installous/Downloads

Now simply install it using installous app on your iPhone or iPod touch.

Instructions on how to install OpenSSH can be found here, on how to connect your phone using Cyberduck or WinSCP can be found here, and info on how to install installous can be found here.

Disclaimer: This guide is for testing & educational purposes only. Please do not ask for, or share any illegal download links of iMovie for iPhone 4. Purchase the original iMovie for iPhone 4 from iTunes and then modify it to run on your iPhone 3GS, 3G or iPod touch.

from Redmond Pie via 9to5Mac

Tagged with:  

13 Responses to “iMovie on iPhone3GS (video + guide)”

  1. SomniusX says:

    Τα σπάει, αλλά και το ReelDirector ως τώρα μας έβγαλε καθαρή!

    Τέσπα, iMovie for iPhone, πλέον a must!

  2. babz says:

    http://vimeo.com/12819723

    shot and edited entirely on iMovie and iPhone4

    pretty amazing i have to say… 🙂

  3. AKHS says:

    Να μην ξεχνάμε ότι πριν ένα χρόνο μιλούσαμε για την ταχύτητα του 3GS. Το 3GS εκτός του Α4 είναι στις δυνατότητες του iPad. Mην ξεχνάτε ότι διαθέτει κάρτα γραφικών αναβαθμισμένη από το 3G και μας είχε αφήσει άφωνους. Και βέβαια μπορεί να το τρέξει.

    Αλλά η Apple πρέπει σιγά σιγά να αρχίζει να κόβει τις γυφτιές όπως background εικόνες μόνο στο iPhone 4 κ.α. γιατί ο μόνος εχθρός της είναι ο ίδιος της ο εαυτός.

    Τα έκανε και παλαιότερα που ήταν οικονομικά αδύναμη αλλά τώρα προκαλεί περισσότερο

  4. Researcher says:

    To 3GS τι είναι; ΛΟΛΛΛΛΛ Έλα να δεις πως φορτώνει το ipad και πως φορτώνει το 3GS. Εκτός αν έχεις φίλο που το έχει βιάσει το iPad και σου φαίνονται το ίδιο.

    Φυσικά δεν μπορεί να το τρέξει όπως το iPhone 4! Σέρνεται, προβλήματα στα export και πολλά επίσης bugs. Ω ναι, το 3GS είναι παλιό πλέον, καλά θα κάνουμε να το πιστέψουμε και όχι να λέμε πως έχω κινητό που μαμά σπίτια. Βγήκε το καινούργιο; Πάλιωσε, τέλος! Όλες οι εφαρμογές από δω και πέρα θα το δείχνουν!

    • AKHS says:

      Πρώτα το iPad και το 3GS τρέχουν διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου λειτουργικού. Εσένα σου φαίνεται να μην μπορεί να το τρέξει βλέποντας το βιντεάκι πιο πάνω? Αν και φτιάχτηκε το iMovie για τον A4 και το iPhone 4 εγώ άλλα βλέπω. Φαντάσου να το επέτρεπε και η Apple.

      Το iPad έχει την ίδια ram και τα ίδια “γραφικά” όπως το 3GS. Όλη την διαφορά την κάνει ο Α4. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Επιπλέον το iPhone 4 δεν ξέρουμε αν τρέχει τον Α4 στο 1GHz αλλά μάλλον στα 800ΜHz. Γνωρίζω και τις δύο συσκευές μιας και είμαι ευτυχισμένος κάτοχος τους και σε 6 μέρες και του iPhone 4.

      Επιπλέον τα bugs του iOS 4 τι σχέση έχουν με την παλαιότητα του 3GS?

      Κανά τρέντουλας με κανά λευκό macbookaki θα είσαι που ανακάλυψε την Apple το 2008 και πήρε και το 3GS του και μετά έμαθε τι σημαίνει το S.

      • Researcher says:

        Μη κρίνεις από ένα βιντεάκι. Πέρνα μια βόλτα από τα παγκοσμίως top fora για iPhone και Mac OS X και μετά πες μου αν τρέχει το ίδιο.

        Δε με νοιάζει φίλος τι έχει τι δεν έχει. Εσύ είπες πως τρέχουν το ίδιο. Πως έχει τις δυνατότητες του iPad. Τις δυνατότητες δεν τις έχει! Ορισμένα χαρακτηριστικά έχει, αλλά του λείπουν τα κυριότερα. Έλα να τρέξουμε μαζί εφαρμογές να δούμε τις δυνατότητες των μηχανημάτων. όχι στους αριθμούς αλλά στην καθημερινή πραγματικότητα.

        • AKHS says:

          Αμάν με αποστόμωσες τώρα. Τρέχω αμέσως στα παγκόσμια φόρα χαχαχαχα

          • Jk says:

            Giati boruses na peis kati kalytero? Posoi re file exun dokimasei iphone 3gs me imovie stin Ellada kai posoi se olon ton kosmo. To paizeis kai exypnos….syllogistiki den exeis k theleis meta na su exigisun giati to iphone su paliose…grafo greeklish apo to ipad mu pu den ysterei se tpt apo to iphone 3gs, lololololol…….

  5. MIKE26 says:

    εισαι ο γνωστος researcher? γιατι αν ναι, το internet ειναι πολυ μικρο 😀

  6. dj_aris says:

    Το δοκιμασε κανείς παιδιά; Μην το αγορασω τσάμπα!

  7. This article will help the internet users for setting up new blog or even a weblog from start
    to end.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!