Check This Out

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Its Here [Ω ναι!]

On August 22, 2008, in Apple, iphone, by suicico

Μόλις έγιναν γνωστά τα πακέτα σύνδεσης που θα συνοδεύουν το iPhone.
Δεν ξέρω για εσάς άλλα εμένα μερικά πράγματα δεν μου άρεσαν σε αυτό που είδα.
Πρώτον … 89.5 εύρω πάγιο και η συσκευή κοστίζει 200 και 283 εύρω ?
Στο πρόγραμμα που ειπα και πριν το bandwidth ειναι 1GB ! πράγμα απαράδεκτο μιας και με το iPhone δεν μπαίνεις σε wap site και γενικότερα δεν έχεις να κάνεις μονο με text .
Περιμένω feedback .

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

12 Responses to “Its Here [Ω ναι!]”

  1. dj_aris says:

    ΟΚ, δεν είναι λίγα αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι για ένα χρόνο και όχι δυο. Αν διπλασιάσουμε τη βασική τιμή του iPhone στην Αμερική πάμε στα 400 δολάρια, δηλαδή περίπου 270 ευρώ..

    Τώρα για το 1GB δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρκετό ή όχι. Πάντως δεν είναι για κατέβασμα…

  2. neke says:

    I get it!
    Τελικά μετά από δυο ώρες αναμονής και χαρτούρας (και ήμουνα πρώτος στο κατάστημα) πήρα κατευθείαν δύο συσκευές Iphone. Ένα 8GB μαύρο για την γυναίκα μου και ένα 16 GB λευκό για μένα. Καλορίζικο μας και να τα χαρούμε 😀

  3. MechaNikos says:

    Ώς συνήθως οι Έλληνες καταναλωτές είναι μάλλον υποδεέστερης κατηγορίας από αυτούς άλλων χωρών… Έλεος πια.

    Ενδεικτικά αναφέρω τιμές από την Ο2 στην Μεγάλη Βρεττανία με 18μηνο συμβόλαιο: με £30 πάγιο οι τιμές είναι £99 για το 8GB και £159 για το 16GB και με £45 πάγιο το 8GB είναι δωρεάν και το 16GB £59 (αυτό το πάγιο περιλαμβάνει 1200 λεπτά ομιλία και 500 SMS). Σε κάθε περίπτωση το iPhone έρχεται με απεριόριστη χρήση data από το δίκτυο και απεριόριστη χρήση data από τα 9000 wi-fi hotspots της Ο2.

  4. Πήρα 16αρι μαύρο από Vodafone. Σκέτη συσκευή! και την κάνω για Cosmote με Wireless internet 5GB το οποίο αργότερα μπορώ να αναβαθμίσω σε Ulimited (30GB cap), 29 ευρώ και 50 ευρώ αντίστοιχα, + το πακέτο φωνής. Με διαβεβαίωσαν 4 υπάλληλοι, ο ένας μάλιστα με συνέδεσε με το τμήμα δεδομένων, οτι η συσκευή λειτουργεί κανονικότατα και στην Cosmote. Η Wind, που ρώτησα για την έρευνα αγοράς δεν έχει αντίστοιχα με τόσο μεγάλο όγκο.
    Στο http://maps.google.com/maps/ms?hl=el&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=117754211090285936044.00043a97e9afcee7e3697 υπάρχει ανοιχτό πρότζεκτ για καταχώρηση ελληνικών Hotspot στο Google Maps

  5. macsphere says:

    H Vodafone είχε μια ευκαιρία να απορροφήσει πελάτες από τις άλλες εταιρίες και αντί αυτού τις διώχνει. Μάλλον προτιμούν να παριστάνουν τον εισαγωγέα της Apple αντί να αποκτούν νέους πελάτες.

    Δεν εξηγείται αλλιώς: οι τιμές της συσκευής και τα πακέτα είναι ακριβότερα του ανταγωνισμού και οι συγκρίσεις τόσο με το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό είναι αναπόφευκτες.

  6. AKHS says:

    30GB? TORRENT θα κατεβάσετε με το iPhone? Τέτοιες τιμές σε γιγα μπορείτε να φτάσετε μόνο σε mac. Αν φτάνετε πάνω από τα 10-15 GB σε mac τον μήνα ζήτημα είναι και μιλάω για αυτούς που κατεβάζουν 4-5 ταινίες και πόσα τραγούδια. Δείτε στο Αctivity Μonitor σας.

    Έχω iPhone από τον Φεβ. και ιντερνετ σε αυτό από Cosmote και έχω πιασει το 1GB με το ζόρι. Ακόμα και σε Wifi. Και να καείς και να το χρησιμοποιεις συνέχεια δεν γίνεται. Τα 5 GB ή 5000MB! είναι οκ αλλά το κόστος τους και το πάγιο αίσχος.

    Οκ, ξέρω ότι βλέπεις κανονικά σελίδες αλλά και μια μεγάλη σελίδα είναι σε μέγεθος KB. Δηλαδη πχ το Engadget πρέπει να το επισκευτεις 300 φορές για να κάνεις μια κάπως αξιοπρεπή κίνηση.

    Επίσης το πρώτο πρόγραμμα το iPhone 100 Lite η συσκευή σου την δίνει 450 ευρώ και για να την πάρεις με το iPhone 300 Plus 359ευρώ. Και γιατί να μην την πάρω σκέτη και να πάω όπου θέλω? Αφού όποιο πρόγραμμα να πάρω στο πρώτο χρόνο την έχω πληρώσει την συσκευή 3 φορές συν τα έξοδα ομιλίας που θα κάνω κτλ. Οι τιμές που έχει μπορεί να έχουν και άλλες χώρες αλλά με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΝΤΑΤΑ.

    Απλό πολλαπλασιασμό και πρόσθεση να κάνεις και ένα ζύγισμα και βγαίνεις από παντού χαμένος. Πατάει η Vodafone όμως στην “λαχτάρα” που έχουν οι καταναλωτές να το αποκτήσουν.

    Πείτε τους εκεί στην Vodafone Ελλάς ότι ο Steve τις μείωσε τις τιμές για να γίνει προσιτό σε περισσότερους. Το κακό είναι ότι έτσι γίνεται ζημιά στην ίδια την συσκευή και στην Apple γιατί ο ξερόλας ο Έλληνας θα αρχίσει να συγκρίνει τα κόστη με τίποτα συσκευές LG, Samsung (με τα πενάκια, που είσαι σαν λούλης) που θα ισχυρίζεται ότι έχουν και MMS και Ελληνικά και ότι είναι καλύτερα γιατί έτσι του είπε ο geek της γειτονιάς του. Γιατί που ιδέα για multitouch?
    Multi τι? Μultimixer μήπως?

  7. AKHS says:

    H ειρωνεία είναι ότι εμείς σε όλη την Ελλάδα έχουμε 3G (μιλάω για data και όχι για video-κλήση) αλλά το κόστος είναι μεγάλο και οι Αμερικανοί μόνο σε μέγαλες πόλεις έχουν κάλυψη αλλά απεριόριστο.

  8. iced says:

    Ειμαι ενας πανευυχης κατοχος ενως 3g…Ουτε που με απασχολει η vodafone. Καποια στιγμη που θα ξεκλειδωθει το 3g θα δω τι θα κανω με την cosmote την οποια δεν αλλαζω με τπτ

  9. mcharalampos says:

    paidia ego telika den to peira akoma,alla tha hthela na mou pei kapoios an sunferei na agoraso thn suskeuei kai na pao sthn wind na kano sundesh?an to exei kanei kapoios an dosei mia mikri anafora

  10. jops says:

    Παιδιά εγώ έχω αγόρασα το iphone 3G από ebay και μου έρχεται από μέρα σε μέρα. Επίσης είμαι και συνδρομητής με συμβόλαιο στη Vodafone. Ξέρετε μήπως αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω νόμιμα στο δίκτυο της Vodafone, χωρίς να χρειαστεί unlock, με το ίδιο συμβόλαιο;

  11. Garish82 says:

    Αν αγοράσω σας συσκευή το iPhone 3G απο την V και πάω να βάλω την κάρτα Wind που έχω τι θα γίνει θα δουλεύει το τηλέφωνο, το internet, ας με φωτίσει κάποιος χριστιανός.!

    Η κοπελιά στην V μου είπε οτι δεν θα μπορώ να συνδεθώ στο internet με αλλη εταιρία πέραν της V.

  12. babz says:

    @Garish82 : Θα δουλεύει με WIND,απλά δεν θα μπορείς να λαμβάνεις 3G σήμα,οπότε ξέχνα το ιντερνέτ.Αυτά βέβαια απ’ότι ακούγεται,σήμερα-αυριο παίρνω το δικό μου και θα το δοκιμάσω με άλλες εταιρίες και με την sim του ADSM.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!