Check This Out

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Mac Chick του μήνα Μαϊου 2008

On May 5, 2008, in Apple, babes, by suicico

mg

Η Jenn Tomas ειναι 22 ετών και ειναι φοιτήτρια καθώς επίσης και μοντέλο .
Το αγαπημένο της προϊόν της Apple ειναι το iPod της που οπως λέει το κουβαλάει συνεχεία μαζί της …
Στην συνεχεία του post μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Jenn.

via

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

6 Responses to “Mac Chick του μήνα Μαϊου 2008”

  1. charoui says:

    to misw auto to post kathe mina… me vasanizei kathe arxi tou mina (kati san to enoikio)

  2. maclamia says:

    προτιμώ το post από το ενοίκιο!!!
    και μιλάω πολύ σοβαρά, δεν θέλω να ακούω π@π2ριές!

  3. suicico says:

    Κοιτα .. εξαρτατε .. απο πια πλευρα εισαι … εαν ειναι να το πληρωνεις … dude και εγω το post λεω … αλλα αμα ειναι να σε πληρωνουν … ε τοτε κατι αλλαζει 😀

  4. Γωγώ says:

    Suicico, δε θέλω να γίνω χυδαίος, αλλά αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους η Jenn Tomas είναι πουτ@να και το μόνο που ξέρει για τα Mac είναι ότι πουλάνε τρελά και απλά ποζάρει με το μιλαράκι για να αυξήσει την πελατεία της. Και όπως λέει και ο λαός τις πουτ@νιές πολλοί αγάπησαν τις πουτ@νες κανείς.

  5. tim says:

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Κύριοι συνάδελφοι κηρύσσω την έναρξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα να συζητήσουμε.

    ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Πω πω! Τι είναι; Τι είναι;

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Πάλι ο Γιώργος έριξε τους κεραυνούς του μέσω του Ίντερνετ. Θα το πάρει χαμπάρι η Υπουργός Εξωτερικών και ποιος μας σώζει!

    1Ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    Τί έγραψε;

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    (μοιράζοντας σε όλους από μία φωτοτυπία) Να δείτε και μόνοι σας. «..με δεδομένη την παρελκυστική, απορριπτική τοποθέτηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας και της κυβέρνησης ως προς τα αιτήματα του κλάδου μας..», «στην καλύτερη των περιπτώσεων θα επιβιώσουν κάποιοι σε ατομική βάση, ως υπηρετικό προσωπικό κομματικής εμπιστοσύνης. Δικαιούνται να ευελπιστούν σε φιλοδωρήματα..», «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας έχοντας περιορίσει την εξωτερική πολιτική της χώρας στην εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών στοχεύσεων, υπήρξε γενναιόδωρη σε όσους συνέπραξαν», «ο εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας παρακολουθούσε τις συνεδριάσεις του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Κολομβίας σαν μουγκή μαριονέτα, χωρίς να εκφράζει άποψη ή επιφύλαξη όταν διώκονταν παράνομα συνάδελφοί του», «οι συνάδελφοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μορφές συλλογικής διαμαρτυρίας για την μη υιοθέτηση των αιτημάτων μας για το σταμάτημα της παρουσίας εξω-υπηρεσιακών διπλωματικών υπαλλήλων και του γιού της Υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας στο οργανόγραμμα του Κολομβιανού Υπουργείου Εξωτερικών;», «υπάρχουν τρείς μόνο δρόμοι: ο δρόμος του θυμιατού προς την Κολομβιανή κυβέρνηση.. ο δρόμος της αδράνειας…ο δρόμος της ανάδειξης των προβλημάτων και των αιτίων τους» κλπ κλπ.

    ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Τον άθλιο, τον άθλιο!

    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Με ποιό δικαίωμα γράφει αυτά; Γιατί δεν ζήτησε την έγκριση και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου;

    2Ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Μα είναι και αυτός μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων της Κολομβίας. Μπορεί και γράφει ό,τι θέλει. Και από εκεί που βρίσκεται δεν φοβάται πιο μακρινή μετάθεση.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Η Υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας είχε συζητήσει το θέμα αυτό με το γιό της και αποφάσισε να τον στείλει κάπου μακριά, όσο μακρύτερα γίνεται, για να μην ακούγεται η φωνή του. Τον έστειλε λοιπόν στο Γενικό Προξενείο της Κολομβίας στο Βανκούβερ του Καναδά. Όμως οι σύμβουλοί της δεν της είπαν ότι υπάρχει και το Ίντερνετ..

    ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Φτου γαμώτο! Φτού γαμώτο!

    3ο ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Κύριε Πρόεδρε, εσείς πρέπει να κάνετε μια δήλωση. Τι προτίθεστε να πείτε;

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Μα… θα πάρω το πόστο του Πρέσβη της Κολομβίας στο Τόκυο. Εγώ θα βγάλω τα κάστανα από τη φωτιά;

    ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Πρέπει, πρέπει κύριε Πρόεδρε!

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Τα μόνα που μπορώ να προτείνω για να κατευνάσω τα πνεύματα και να δείξουμε το αγωνιστικό μας πνεύμα στους συναδέλφους και την αποφασιστικότητα και την πυγμή μας προς την Κολομβιανή Κυβέρνηση είναι τα εξής:
    – Να γράφονται περισσότερα διουρητικά φάρμακα στους συνταξιούχους διπλωματικούς υπαλλήλους χωρίς να αναγράφεται στο βιβλιάριό τους «ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ».
    – Να μην επιφορτίζεται από την Υπουργό Εξωτερικών της Κολομβίας μόνο ένας συνταξιούχος διπλωμάτης για τη συγγραφή νομοσχεδίου τροποποίησης του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά να επιφορτίζονται τουλάχιστον σαράντα για να καταρτίζουν συγχρόνως ισάριθμα σχέδια οργανισμών του Υπουργείου Εξωτερικών της Κολομβίας. Επίσης οι συντάκτες του Οργανισμού να μην προέρχονται μόνο από οικογένειες αγωνιστών της επανάστασης, της ηπειρωτικής ή νησιωτικής Κολομβίας, αλλά και από άλλες οικογένειες.
    – Να επιτρέπεται να φέρνουμε από το εξωτερικό αδασμολόγητα δύο αυτοκίνητα και όχι ένα όπως ισχύει σήμερα και να μας δίνονται ελεύθερα και άδειες ταξί.
    – Ο πρόεδρος του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου να μην ορίζεται μόνο από τους συνταξιούχους Πρέσβεις, αλλά και από συνταξιούχους Τελωνειακούς υπαλλήλους ή βουλευτές.
    – Να γίνει τροποποίηση του Συντάγματος με την προσθήκη άρθρου που θα ορίζει ότι «είναι άκυρη και νομικά ανίσχυρη στην Ελλάδα οποιαδήποτε διάταξη νόμου ή κοινοτικής οδηγίας σχετικής με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που θα επιβάλει ότι οι συλλεγόμενες και τηρούμενες από τη Διεύθυνση Προσωπικού πληροφορίες του ατομικού φακέλου των υπαλλήλων θα είναι «ακριβείς» και «ενημερωμένες». Θα τους δείξουμε εμείς!
    Συμφωνείτε;

    ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    Συμφωνούμε, συμφωνούμε!

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Εντάξει. Τότε λύεται η συνεδρίαση.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!