Check This Out

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

MacStyles.com

On March 22, 2007, in Hardware, Διάφορα, by suicico

MacStyles
Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να προστατέψετε τον φορητό σας υπολογιστή από γρατσουνιές ( κάτοχος iBook εδώ και 2 έτη ) είναι αυτός που μας προτείνει η εταιρία macStyles.
Αυτοκόλλητα που αρμόζουν τέλεια στο apple laptop σας.
Έχει μια τεραστία ποικιλία από σχέδια και χρώματα.
Με 12 δολάρια για το αυτοκόλλητο που θα προστατεύει το καπάκι του laptop σας και 5,95 για τα σημεία γύρω από το πληκτρολόγιο, δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβό.
Προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω κάτι τέτοιο στο iBook μου. (μέχρι να αποκτήσω και εγώ κάποια στιγμή ένα macbook, μαύρο κατά προτίμηση).
Επίσης στο site μπορείτε να βρείτε και συλλογές από διάφορα αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε το laptop σας, ή ακόμη και το iPod σας.
Καλό θα ήταν να υπήρχε κάτι ανάλογο και για iMac.

[techtags: vinyl+decals, macstyles]

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

 

4 Responses to “MacStyles.com”

 1. b@x@tel@ says:

  Αρκετά ενδιαφέρον αλλά το κόστος για Ελλάδα φτάνει περίπου τα 30-35 ευρώ!

  Η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ κοντά στο να παραγγείλω βέβαια.

 2. stavrosst says:

  Στο http://www.istyles.com/what-works-laptop-c-292_293.html?osCsid=aaf358492156160a4c79a1bcf2d1d3e7 έχει καλή ποικιλία από skins γιά όλα τα μεγέθη των φορητών, μέχρι και 17″.

 3. suicico says:

  @stavrosst Το iStyles η αλήθεια ειναι οτι έχει μερικά πολύ ωραία κομμάτια.
  Άλλα όλα καλύπτουν το milaraki.
  Επίσης το istyles έχει πολύ ωραία skins για το iPod.
  @Β@x@tel@ Εγώ πιστεύω μέσα στην εβδομάδα θα παραγγείλω, εάν μένεις Θεσσαλονίκη μπορούμε να παραγγείλουμε μαζί και να μειώσουμε το κόστος αποστολής.

 4. stavrosst says:

  Ευχαριστώ γιά την πρόσκληση! Μένω όμως Λάρισα. Παρ’ όλα αυτά πήρα 2 skins και κάνουν γιά 17″. Το ένα γιά ένα MacBook 13.3″ μαύρο και το άλλο γιά ένα 15″ PowerBook γιά τον υιό #3.
  Στο δικό μου έλυσα το πρόβλημα του μήλου παίρνοντας μιά νέα λεπίδα ή αν θέλεις ένα νέο νυστέρι και έναν μεγενθυτικό φακό και έκοψα στο όριο του μήλου το skin με αποτέλεσμα να έχω και το μήλο και το σχέδιο προστασίας διαθέσιμα.
  Λίγη προσοχή θέλει και λίγη υπομονή. Εξάλου μπορείς να κολλήσεις το skin όπως θέλεις (και όχι κεντραρισμένο και καλά) ώστε να σου καθήσει το δυνατόν καλύτερα το σχέδιο, χωρίς να σκέφτεσε το μήλο, το οποίο το κόβεις στο τέλος. Επίσης το περίσευμα στα πλάγια της οθόνης το ξυρίζεις εύκολα με το ίδιο εργαλείο στο επίπεδο της μέσα πλευράς της οθόνης ώστε να καλύπτει το σχέδιο και το πλαϊνό του καπακιού της οθόνης. Καλή επιτυχία.
  ++

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!