New iPod Touch Specs Details

Μπορεί το νέο iPod Touch να έλαβε ένα εκτενές ρετουσάρισμα,όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη,με σημαντικότερες αλλάγές την προσθήκη κάμερας (μπρός – πίσω) και την νέα Retina οθόνη.

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τις αλλαγές.

Η οθόνη έχει την ίδια ανάλυση με αυτήν του νέου iPhone4,αλλά δεν μοιράζεται την ίδια τεχνολογία (In-Plane Switching,IPS).
Έχοντας ώς αποτέλεσμα να μην παραμένει πιστή στην χρωματική της απόδοση,όταν την παρατηρούμε υπό γωνία.

Επίσης στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά δεν αναφέρει έαν η οθόνη θα έχει την ελαιοφοβική επίστρωση,την οποία συναντάμε στα iPhone 3GS-4 και στο iPad.
(η μή αναγραφή και άλλων στοιχείων όπως η φωτεινότητα και το κόντραστ,δείχνει ότι μάλλον παραλείψαν να το αναφέρουν,παρά ότι δεν το προσθέσαν για οικονομικούς λόγους)

Μία ακόμα αλλαγή είναι η προσθήκη μοτέρ δόνησης για την ειδoποίηση εισερχομένων κλήσεων Facetime αλλά και χρήσεων απο άλλες εφαρμογές και παιχνίδια.

If somebody wants to start a video call with you, you’ll receive an invitation — along with a vibrating alert — on your iPod touch asking you to join. Simply tap Accept, and the video call begins.

Στο βωμό της λεπτότητας αλλά και της τιμής θυσιάστηκε και η οπίσθια κάμερα,έτσι η ανάλυση των φωτογραφιών μας θα είναι στα 960 x 720 σε αντίθεση με την 2592 x 1936 του iPhone4.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν επηρεάζουν το γεγονός ότι το νέο iPod Touch είναι το πιό σέξυ πολυτάλαντο mp3 player εκεί έξω 🙂