Check This Out

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

approvedbymilaraki

Στις μέρες μας υπάρχει μια μεγάλη ζήτηση για μεταχειρισμένους υπολογιστές Apple, όπως επίσης και για μεταχειρισμένα iPhone ή iPad.

Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες site με αγγελίες που δίνουν τη δυνατότητα σε αυτόν που πουλάει το παλιό του laptop να δημοσιεύσει μια αγγελία, αλλά εκεί σταματάει η συμμετοχή του site.

Στο milaraki service, θέλοντας να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρίσκει αγγελίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ώστε να μην υπάρχει ο παρακιμκρός δισταγμός για την αγορά ενός υπολογιστή, σκεφτήκαμε την υπηρεσία “Approved By Milaraki”.

Τι ακριβώς είναι ;

Ας υποθέσουμε ότι ο Γιάννης θέλει να πουλήσει το MacBook Pro του.

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνει είναι να φέρει τον υπολογιστή στο κατάστημα μας, όπου θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση για πιθανές μικρές ζημιές που υπάρχουν στη συσκευή. Στην συνέχεια θα ανοιχτεί ο υπολογιστής και θα καθαριστεί σχολαστικά. Ταυτόχρονα θα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για την κατάσταση του μηχανήματος.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε να γράψουμε μια μικρή αναφορά της κατάστασης του υπολογιστή καθώς και των χαρακτηρηστικών του. Επίσης, φωτογραφίζουμε τον υπολογιστή. Έπειτα, συμβουλεύουμε τον αγοραστή για την τιμή στην οποία θα έπρεπε να πουλήσει τη συσκευή του, δεδομένων της ηλικίας της, της κατάστασής της, των χαρακτηριστικών της, κ.ά.. Τέλος, ανεβάζουμε μια αγγελία στο site μας.

Όταν με το καλό βρεθεί κάποιος αγοραστής, μπορεί ο ιδιοκτήτης να έρθει στο κατάστημα μας με τον αγοραστή ώστε να δούμε και πάλι το μηχάνημα και να σιγουρέψουμε ότι η κατάστασή του είναι όπως αναγράφεται στην αγγελία μας.

Ποιο το όφελος αυτής της υπηρεσίας;

Με τον παραπάνω τρόπο, θα ενημερωθεί ο Γιάννης για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στον υπολογιστή του και ίσως τα διορθώσει. Το μεγαλύτερο όμως όφελος είναι ότι ο υπολογιστής του θα έχει ελεγχθεί από πιστοποιημένους τεχνικούς και θα έχει λάβει την έγκριση του milaraki service.

Από την άλλη μεριά, για τον αγοραστή το όφελος είναι ακόμη μεγαλύτερο μιας και αγοράζοντας μια συσκευή η οποία είναι Approved By Milaraki, ξέρει τι αγοράζει και δεν ανησυχεί μήπως τον κοροϊδεύουν ή μήπως κάτι του κρύβουν.

 

 

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο service.milaraki.com 

 

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

5 Responses to “Υπηρεσία ελέγχου μεταχειρισμένων Apple συσκευών : Approved By Milaraki”

 1. Iannis says:

  Πολύ καλή και χρήσιμη κίνηση! Μια ερώτηση, πόσο θα κοστίζει;

 2. stevchrly says:

  καλή η προσπάθεια αλλά δεν ξέρω ποιος θα έδινε 30 40 ευρώ όταν κοιτάζει να γλιτώσει τα παραπάνω χρήματα
  άσχετο αλλά εδώ τσιγκουνεύονται το apple care

 3. Jig Janus says:

  Eξαιρετική ιδέα και το ποσόν ειναι μια χαρά για σοβαρούς πωλητές αλλά και αγοραστές.
  Μην ξεχνάμε οτι τα της Apple πωλούνται σε υψηλές τιμές και μεταχειρισμένα.
  Μπράβο!!!

 4. Panos says:

  Καταπληκτική ιδέα!

Leave a Reply

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!