Check This Out

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Είχαμε γράψει το περασμένο καλοκαίρι για την OnLive την εταιρία πρωτοπόρο στον τομέα του Cloud Gaming.

Το άσχημο ήταν ότι οι υπηρεσίες της αφορούσαν την Αμερική.

Αυτό το τελευταίο άλλαξε και έτσι έχουμε την δυνατότητα να γευτούμε το platform-hardware unrelated cloud gaming και στην χώρα μας.

Για αρχή να ξαναπούμε ότι το παιχνίδι δεν εγκαθίσταται ούτε εκτελείται στον υπολογιστή μας.Η όλη διαδικασία γίνεται στους server της OnLive και στην οθόνη μας, μέσω της ειδικής εφαρμογής, εμφανίζονται τα αποτελέσματα.
Έτσι μπορούμε να παίξουμε το “Assassin’s Creed: Brotherhood” στο Mac μας,χωρίς καν να έχει βγεί έκδοση για το MacOS!
Αρκεί φυσικά να διαθέτουμε σύνδεση στο ίντερνετ της τάξεως των 3Mpbs και πάνω.

Δείτε το παρακάτω trailer για να πάρετε μια ιδέα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oo-vAABOuWU&playnext=1&list=PLFAB069C03737380D[/youtube]

 

Η συλλογή των παιχνιδιών ξεπερνάει τους 40 τίτλους και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εφαρμογή για το iPad .Στην ουσία είναι ένας viewer παιχνιδιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σύμπαν της OnLive.Στο κοντινό μέλλον εκτός απο το spectating σίγουρα θα παρέχεται και η gaming δυνατότητα στους χρήστες των iDevices.

H OnLive όμως επεκτείνεται και πέρα απο τον κόσμο των υπολογιστών,στοχεύοντας στο να κερδίσει μερίδιο απο την αγορά των next gen consoles.

Έτσι αγοράζοντας το OnLive Game System το οποίο κοστίζει 99$ και συνδέοντας το απ’ευθείας στην τηλεόραση σας,μπορείτε να απολαύσετε gaming εφάμιλλο ενός PS3 !

 


Αρκετές επιλογές βρίσκουμε και στις συνδρομές οι οποίες ξεκινάνε απο τα 2,99$ (πάσο τριών ημερών) για τα όχι και τόσο δημοφιλή ή παλαιά παιχνίδια και φτάνουν τα 49.99$ για τους νέους τίτλους (FullPass-δυνατότητα να παίζετε το παιχνίδι μέχρι να κατέβει απο τους server της εταιρίας,minimum τα τρία χρόνια).

Υπάρχει και η επιλογή της μηνιαίας συνδρομής έναντι του ποσού των 9,99$ ,η οποία όμως δεν παρέχει πρόσβαση σε όλους τους τίτλους.Την συγκεκριμένη επιλογή μπορείτε να την δοκιμάσετε δωρεάν για ένα μήνα.Προσοχή όμως διότι απαιτεί πιστωτική κάρτα και ανανεώνεται αυτόματα μετά το πέρας του δοκιμαστικού μήνα.
Αν πάλι δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική για δοκιμή της υπηρεσίας,πολλά απο τα παιχνίδια προσφέρουν δωρεάν δοκιμή 30 λεπτών άμεσα μετά την εγγραφή σας.

Τι περιμένετε λοιπόν δοκιμάστε το κατά πολλούς μέλλον του gaming και πείτε μας την γνώμη σας.

Thanx to ouakoda for the heads up!

Tagged with:  

15 Responses to “OnLive – Cloud Gaming και στην Ελλάδα!”

  1. pavlos says:

    pote tha erthei ellada?
    perimeno apo propersi dammit!

    eixa steilei mail klp, alla mou elegan oti tha erthei otan erthei..

  2. pavlos says:

    ooooooo nai kala! doulevei!!!
    pao na paikso :p

  3. AKHS says:

    Στο iPad που δουλεύει σε λειτουργία θεατή μόνο είναι πραγματικά εντυπωσιακό μετά από δοκιμή 2 μηνών. Σταθερό με σύνδεση 24 Mbps στην Αγγελάκη.

  4. AKHS says:

    ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΠΑΊΖΕΙ ΣΤΟΝ MAC ΜΟΥ ΤΖΑΜΙ

  5. AKHS says:

    Αυτή την εταιρεία πρέπει να την αγοράσει η Apple. Εξάλλου ο πρόεδρος και δημιουργός της είναι “παιδί” της

  6. Μαριος says:

    το δοκιμασα και εγω χτες , αν και δεν με ενδιαφερουν καθολου τα games

    Επαιξε τρομερα καλα !!! μαλλον τελικα εδω ειναι το μελλον ..

  7. MacMitsos says:

    Παιδιά από που το αγοράσατε;

    • babz says:

      Δεν αγόρασα τίποτα.Έκανα την δωρεάν εγγραφή και δοκίμασα 2-3 παιχνίδια με τον χρονικό περιορισμο των 30 λεπτών.

  8. MacMitsos says:

    Υπάρχει πουθενά Ελλάδα για αγορά η κονσολίτσα;

  9. Nick Angelinos says:

    Όταν πάω να συμπληρώσω billing information στις χώρες μου βγάζει μόνο USA και Canada. Κάνω κάτι λάθος ή δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία για ευρώπη ακόμα;

  10. AKHS says:

    Εγώ κατέβασα την εφαρμογή ONLIVE Viewer για iPad μέσω USA iTunes store από εκεί έκανα την εγγραφή πριν κανά τετράμηνο. Μπορούσες να βλέπεις μόνο τους άλλους να παίζουν σε πολύ καλή ποιότητα. Τώρα όμως μπορείς να παίζεις κανονικά μέσω mac και στην Ελλάδα.

  11. takis says:

    3mps leei xaxaxaxa kalo kai ayto
    milame gia toylaxiston 10mps pragmatika kai kalytero upload apo ayto poy dinoyn oi syndeseis adsl alliws tha gyrnas to pontiki kai tha antidra se ena lepto.
    Ayta den einai lyseis
    apla synarmologiste ena kalo pc me 900 euro ftiaxnis pc me 8gbytes mnimis 23″ monitor , 2tb skliro syn 80arh ssd gia grigori ekkinish twn efarmogwn, kathos kai mia apo tis pio kalyteres kartes grafikwn gia na mporite na pezete se koryfaia analysh.
    Ta mac einai petamena lefta.

    • takis says:

      … na mhn milisw gia epexergasth ? me ayta ta lefta pernete ena pc me ta kalytera xaraktiristika poy mporeite na agorasete. Enw me 1400 pernete ena mac poy san ypologistis ine sta standards toy 2007

  12. When we have experienced the Red Ring of Death, it seems like our heart would sink as we’d call Microsoft to get it taken care of. You could have tried various different HDMI cables website time for those who you’ll want to switch it over you locate a blank screen, with occasional flashes of static.

  13. Thanasis says:

    Stin Ellada pote tha erthei? Diavasa pws i Microsoft kai i Sony Hellas tha kanoun kapoia kinisi gia na to feroun.

    Xerei kaneis tipota parapanv…???

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!