Check This Out

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

One More Thing… [iPad Parody]

On January 28, 2010, in Mac Os, by suicico

Είναι γνωστό ότι όποιος έχει πιστούς φίλους, έχει και τρομερούς εχθρούς. Η Apple είναι μια εταιρία που ίσως να έχει τους πιο φανατικούς οπαδούς(!!!) και για αυτό το λόγο κάποιοι χαίρονται να μας κοροϊδεύουν και να μας πικάρουν!

Με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση του iPad, διάφοροι κακόβουλοι βγήκαν από τα γκρι κουτιά τους λέγοντας/γράφοντας πολλές εξυπνάδες!  Ένα από τα πιο ωραία parody σχετικά με το νέο iPad είναι το παρακάτω, και για να πω την αλήθεια, όχι μόνο γέλασα αλλά προβληματίστηκα και λίγο! Απολαύσε λοιπόν το “New Revolutionary Device”!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WFBSzG9VJo[/youtube]

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

 

25 Responses to “One More Thing… [iPad Parody]”

  1. AKHS says:

    xa xa gelasame kai pali 🙁

  2. Nikos says:

    Χαχα, δεν έχουν και άδικο. Είναι προφανής η τακτική της Apple να προσπαθεί να παρουσιάζει κάθε προϊόν σαν μια μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία (και άλλωστε ένα απο τα πιο δυνατά της σημεία είναι το marketing). Όχι οτι δεν έχει φέρει πράγματι επανάσταση με κάποιες συσκευές, αλλά είπαμε, δεν είναι και όλα της τα προϊόντα τεχνολογικά θαύματα. Έχει ένα point το βίντεο!

  3. Fokaefs Gerasimos says:

    Κατα την γνώμη μου το iPad είναι μια μεγάλη έκδοση κορνίζας του iPod touch.. Η αλήθεια είναι πως, όπως όλοι μας, περίμενα την επιβεβαίωση του προϊόντος από την Μηλια με ανυπομονησία, προσδοκώντας ένα handheld tablet δηλαδή με OS snow leopard κ πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτά που ήδη σου προσφέρει ένα τηλέφωνο η ένα mp3 player με οθόνη αφής. 😐

  4. manosbar says:

    Άποψή μου είναι πως η Apple προσπαθεί με το iPad να χτυπήσει περισσότερο το Kindle της Amazon παρά τα Netbooks.

    Αν της “κάτσει” τότε ίσως και να δούμε στις επόμενες εκδόσεις να τρέχει μια έκδοση του MacOS X. Όντως είναι ένα μεγάλο iPhone που δεν παίρνει τηλέφωνα, χωρίς να έχει και κάτι ξεχωριστό για να προσελκύσει και άλλους αγοραστές από αυτούς που χρησιμοποιούν ebooks.

    Χθες στο vidcast έγραψα στο chat ότι είναι άλλο ένα ποζερομηχάνημα… Περισσότερο από κάθε άλλο (βλ. MacBook Air, G4 Cube κ.α.)

  5. Frank says:

    Εμένα δεν μ’ άρεσε και δεν γέλασα, ήταν χαζό και κουραστικό. Θα μπορούσε να είναι πιο αστείο.

  6. AKHS says:

    Καλά ας είμαστε ρεαλιστές. Snow Leopard Touch? Ξέρεται τι δουλειά θέλει αυτό. Ηδη υπάρχουν τα πολύ καλά macbook και έχει έτοιμο λειτουργικό αφής από το iPhone γιατί να βάλει Snow Leopard? Δεν το πλασαρε σαν αντικαταστατη των macbook.

    Το “πρόβλημα” του iPad είναι το OS 3.2 και όχι το OS που τρέχει. Οι αντιρρησεις για το iPad είναι ελαττώματα του iphone που προστέθηκαν και σε αυτό τώρα. Άδεια Lockscreen, multitasking κλπ Διορθώνεται το iPhone, διορθώνεται και το iPad αλλιώς μπροστά στον ανταγωνισμό θα πάνε κατά διαόλου.

    Εξάλου κάποια tablet που είδα με Gogle OS Android ή Chrome είναι χειρότερα του εκτος από το flash

  7. vagelis says:

    Αν αναλογιστείς οτι το Kindle DX με ίδιο μέγεθος οθόνη εχεί ίδια τιμή και το ipad είναι και ένα σορό άλλα εκτός από e-book και αν προσθέσεις και το iwork (να κάνουμε και καμιά δουλεία) τότε απλά γκρινιάζουμε γιατί απλά περιμέναμε κάτι ουαου εγώ θα το πάρω και ας μην είναι το πιο χρήσιμο πράγμα στον κόσμο όπως είχε πει και ο Λαζόπουλος στους Μίτσους για το επί πλέον ζούμε………

  8. JJOHN says:

    Με όλα αυτά μου έρχεται στο μυαλό η παροιμία : εδώ ο κόσμος καιγεται και το ***** χτενίζεται χαχαχα Οκ μια συσκευή είναι και οκ αν δεν ψήνει και καφέ τί πειράζει για αυτό υπάρχει και η καφετιέρα .. ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω . Δεν σου χρειάζεται δεν το παίρνεις , σου χρειάζεται το παιρνεις , θες απλά να κανεις την iPoseria σου … το παίρνεις .. τώρα αυτό ειτε λεγεται ιPad Ipod , ibook , iTapsi iMpifteki … δεν έχει σημασία … απλά πιστεύω τσάμπα bit χαλάμε να συζητάμε τόσο πολυ για κάτι … it is just a machine `;p

  9. compassso says:

    σίγουρα τεχνολογικά δεν είναι καμιά επανάσταση. Πάνω κάτω, είναι ένα μεγαλύτερο iphone. Όμως χρηστικά ίσως είναι. Από τη δικιά μου σκοπιά, είναι ένα πιο ενδιαφέρον air.

  10. Somnius says:

    When Hitler Found Out About the iPad
    http://tinyurl.com/yg7o557

    Και μπορώ να πω ότι συμφωνώ στα !!!!!! 10.000+ !!!!!

  11. Den mporw na pw oti gelasa alla exei ta dikia tou to vid… 😛

  12. sp says:

    ενα τεραστιο ipod touch ( ουτε κλησεις δεν κανει )

    οσοι εχουν ηδη iphone / ipod touch δε νομιζω οτι το χρειαζονται …

    ουτε usb / snow leopard touch τιποτα …

  13. nikos says:

    παιδια το ipad κανει 350euro
    προσφερει το internet στα χερια σου
    κορυφαία ποιότητα κατασκευης apple
    δεν πρεπει να συγκρίνεται με ιphone/ipodtuch( εχει 10΄΄ οθονη)
    αν το δούμε να εξελίσσεται και στην πορεία… με snowleopard….ακομα καλητερα.
    και κατι μου λεει οτι θα καθιερωσει νεα κατηγορία στην αγορα και σε λιγο θα βρομισει ο τοπος με ιpad απομιμήσεις…

  14. kleinmein says:

    Η Apple είναι η κλασσική περίπτωση εταιρείας που πλασάρει τα προϊόντα της ως δήθεν πρωτοποριακά και απευθύνεται σε ένα (φανατικό, όπως γράφετε) κοινό που όταν χαλάσει μια λάμπα σπίτι του καλεί ηλεκτρολόγο.

    Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο (δηλαδή το 94%) τα προϊόντα της Apple είναι άχρηστα.

  15. nikos says:

    να υποθέσω οτι δεν ανήκεις στο υπόλοιπο 4%… ε???
    βέβαια αυτα τα ποσοστά που γράφεις ανήκουν στο παρελθόν(εκτος απο την Ελλαδα στον υπόλοιπο πλανήτη η Apple εχει αφησει μερικα χιλιομετρα πισω την <> Μιcrosoft.
    Και ειμαι σιγουρος οτι ποτέ δεν δούλεψες, σε αλλη πλατφόρμα εκτός απο αυτη των <> παραθύρων… ε??? 😉

    • kleinmein says:

      Εγώ αγαπητέ μου μιλάω με βάση τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα από τις εταιρείες που μετράνε τη χρήση των λειτουργικών. Όχι με βάση αυτά που θα ήθελαν οι ίδιες οι κατασκευάστριες να πιστεύει ο κόσμος και το κοινό τους. Και οι μετρήσεις λένε 90% Microsoft, 6% (και όχι 4) Apple (συμπεριλαμβανομένων των iphone) και τα υπόλοιπα Linux και λοιπά.

      Και φυσικά αυτά τα ποσοστά αφορούν σε παγκόσμια κλίμακα.

      Έχω δουλέψει σε Windows, Linux και BSD και πραγματικά δε βρίσκω κανένα λόγο να πληρώσω τα διπλάσια χρήματα για να αγοράσω μηχάνημα της Apple με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτό που έχω.

      Όσο για το iTampon, τα λέει και το βίντεο…

  16. nikos says:

    …Έχω δουλέψει σε Windows, Linux και BSD και πραγματικά δε βρίσκω κανένα λόγο να πληρώσω τα διπλάσια χρήματα για να αγοράσω μηχάνημα της Apple με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτό που έχω…

    Αγαπητέ
    Από την μια εκφέρεις την γνωμη σου για τα προϊόντα της Αpple και από την άλλη δεν εχεις δουλέψει ποτε πανω σε ενα mac.Άρα η γνώμη σου ειναι σαν το name σου…

  17. kleinmein says:

    Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί εγώ δεν κρίνω αν χρειάζεται 3 ή 2 κλικ το μακ για να μπεί στο ίντερνετ, ή αν χρειάζεται 20 ή 30 δευτερόλεπτα για να ανάψει. Κρίνω αν είναι συμφέρουσα αγορά. Και δεν είναι σε καμμία περίπτωση, βάζοντας κάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες. Αυτό είναι γνωστό ως έρευνα αγοράς.

    Και σε τελική ανάλυση δεν είμαι εγώ αυτός που έσκασα τα διπλάσια φράγκα για να πάρω υπολογιστή… Άλλοι είναι τα θύματα…

  18. dimis says:

    Πολυ φτηνο το βιντεο!
    Με αυτην την “κριση” δειτε ΠΟΣΑ ατομα θα πανε να το παρουνε!
    Οχι οτι ειναι απαραιτητο αλλα για το στανιο!
    Ε’ρε! βοτρδουλας που χρειαζεται!

  19. maria iek xini says:

    Σήμερα ανακοινώθηκε στην σχολή ότι οι σπουδαστές της πληροφορικής θα σχεδιάσουν την επίσημη ιστοσελίδα του xinis edu festival 2010… λέω να πάρω και εγώ μέρος!!!

  20. Nioniosmeg says:

    Ε, οκ, δεν έχει και τόσο άδικο ο άνθρωπος… 😛

  21. mike26 says:

    Ηρεμία !
    Αν υπολογισετε ότι η apple σπαταλησε περισοτερα από 10 χρόνια αναπτησοντας το ipad για τον jobs είχε πολύ μεγάλη συμασια μιας και μαλον θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνει στη καριέρα του .άμα δεν σας αρέσει πάρτε ένα tablet pc (που τρέχει και windows) η ένα kiddle που κοστίζει και 10(!)
    ολόκληρα ευρώ λιγότερα

  22. jack says:

    Οι διπλωμάτες κάνουν τον απολογισμό τους
    …………………….
    3. Στα Υπηρεσιακά Συμβούλια στηρίξαμε όλες τις εισηγήσεις της Διοίκησης που πληρούσαν αξιοκρατικά κριτήρια στις μεταθέσεις συναδέλφων. Υπερασπιστήκαμε την υπόληψη όσων συναδέλφων κινδύνευε η ομαλή υπηρεσιακή τους ανέλιξη από αυθαιρεσίες. Υπερασπιστήκαμε επίσης, το αυτονόητο δικαίωμα ελευθερίας της γνώμης συναδέλφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποτρέποντας εξελίξεις που θα προσέβαλαν την υπηρεσιακή και προσωπική τους υπόληψη.

    Χα χα χα χα χα χα χα

    Ακολουθουν μεταφράσεις σε ξένες γλώσσες:

    Diplomáticos hacen la cuenta
    … … … … … … … ….
    3. En Servicio Consejos apoya todas las recomendaciones de la Administración para cumplir con la transferencia de mérito a sus colegas. Defendió la reputación de los colegas arriesgaron sus servicios la adaptación progresiva de arbitrario. Defendió bien, el derecho natural a la libertad de compañeros de opinión en el ejercicio de sus funciones, para impedir los hechos que desafió el funcionario y reputación personal.

    Ja ja ja ja ja ja ja

    I diplomatici fanno il loro conto
    … … … … … … … ….
    3. Ne Consiglio di Servicio abiamo sostenuto tutte le raccomandazioni dell’amministrazione, per realizzare il trasferimento favorando il merito di colleghi. Habiamo difeso la reputazione dei colleghi rischiato il loro servizio il passaggio graduale dalle arbitrarie. Abbiamo difeso bene, il diritto naturale alla libertà di opinione dei colleghi nell’esercizio delle loro funzioni, impedendo gli sviluppi che ha contestato la reputazione personale.

    Ja ja ja ja ja ja ja

    Diplomatët bëjnë llogarinë e tyre
    … … … … … … … ….
    3. Në Shërbimit Këshillat mbështetur të gjitha rekomandimet e Administratës së për të përmbushur transferuar meritë për kolegët. Mbrojtur reputacionin e atyre kolegëve të rrezikuar shërbimin e tyre një progresion të qetë nga arbitrare. Mbrojti mirë, të drejtën e natyrshme për liri të kolegëve të mendimit në kryerjen e detyrave të tyre për të parandaluar zhvillime që kanë sfiduar reputacionin administrative dhe personale.
     
    Ha ha ha ha ha ha ha!

    Diplomaten machen ihrem Konto
    … … … … … … … ….
    3. Im Service unterstützt alle Räte den Empfehlungen der Verwaltung zu verdienen Transfer an Kollegen zu erfüllen. Verteidigte den Ruf der Kollegen riskierten ihr Service einen reibungslosen Übergang von willkürlich. Verteidigt gut, das natürliche Recht auf Meinungs-Kollegen in der Erfüllung ihrer Aufgaben, zu verhindern, dass die Entwicklungen der amtlichen und persönlichen Ruf in Frage gestellt.
     
    Ha ha ha ha ha ha ha!

    Diplomatlar onların haqq-hesab etmək
    … … … … … … … ….
    3. Service çirkin dostlara ləyaqət transfer yerinə yetirmək üçün bütün inzibati tövsiyələri dəstəklənmir. o həmkarları nüfuzuna Müdafiə hamar progresyonunu ixtiyari öz xidmət risked. yaxşı Müdafiə öz vəzifələrinin yerinə yetirilməsində həmkarları fikir azadlığı hüququ təbii ki, rəsmi və şəxsi nüfuzu etiraz inkişafları qarşısının alınmasına.
     
    Ha ha ha ha ha ha ha!

    … … … … … … … ….
    3. בשנת שירות מועצות תמכו כל ההמלצות של המינהל למלא את ההעברה לזכות העמיתים. להגן על המוניטין של עמיתים אלה סיכנו את השירות שלהם התקדמות חלקה מ שרירותי. הגנו טוב, זכותו הטבעית של חופש עמיתים דעת בביצוע תפקידיהם, מניעת התפתחויות תיגר הרשמי המוניטין האישי.
     
    חה חה חה חה חה חה חה!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!