Check This Out

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Os Xbox Pro ! [videopost]

On November 26, 2009, in Apple, hacks, Hardware, Videopost, by suicico

osxboxproosx

Σίγουρα τα Hackintosh δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος Mac άλλα όταν είναι τόσο όμορφα και εμπνευσμένα (και δυνατά) σαν το Os Xbox Pro, αξίζει τον κόπο !
Ο κύριος Will πήρε λοιπόν ένα κουτί από Xbox και αφού το άδειασε, έβαλε μέσα σε αυτό hardware που μπορεί να δεχτεί το Leopard και η δύναμη του οποίου φτάνει αυτή των Mac Pro.
Στην συνεχεία του video μπορείτε να δείτε ένα video από την διαδικασία που ακολούθησε ο Will για να φτιάξει το Os Xbox Pro.
Ενώ στο site του μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το mod αυτό.

via

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TggHtINGIyc[/youtube]

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

 

9 Responses to “Os Xbox Pro ! [videopost]”

  1. dj_aris says:

    Καλά ο τύπος είναι μεγάλο ταλέντο… Αυτό θα πει “να πιάνει το χέρι σου”!

  2. AKHS says:

    Απλά ο τύπος δεν παίζεται.

  3. manosbar says:

    Δείτε και τα άλλα που έχει φτιάξει!

    Ή έχει άπειρο ελεύθερο χρονο ή άπειρα λεφτά ή και τα 2.

  4. suicico says:

    @manosbar …κατι λεει στο site του για sponsors ΄)

  5. kwdounas says:

    oo einai 8eos..apla upoklinomai

  6. Fovero! Kai to video poly dhmiourgiko!

  7. excos says:

    καλη η κατασκευη που εχει κανει αλλα και μονο που βαζει EFI ειναι ασχετος ο τυπος με Hackintosh!!!!!.(Δεν θα το χαρει για πολυ καιρο)

  8. iced says:

    Πολυ καλη δουλεια, αλλα παρα πολυ ασχημο το κουτι….

    Το mini macpro ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει!

  9. kaveiros says:

    Θα συμφωνήσω με τον χρήστη excos. Το efi-x είναι μια ελεεινή απάτη του άμοιρου χρήστη που επειδή δεν έχει γνώσεις για να στήσει ένα “σωστό” hackintosh, προτιμά να αγοράσει ένα pc me 900 ευρώ (και μην ακούω κοτσάνες ότι ένα pc είναι πολύ φτηνότερο. Με 400 ευρώ δε στήνεται pc της προκοπής) και στη συνέχεια να σκάσει 200 ευρώ για να πάρει τη νέα έκδοση efi-x να στήσει και καλά απροβλημάτιστο Snow leopard. Καταλήγει να διαβάζει και να ψάχνει περισσότερο…και να έχει δώσει 1100 ευρώ. Ε με 1200 παίρνει έναν ταχύτατο imac.

    Επίσης σχετικά με το hacintosh δε συμφωνώ ότι δεν είναι καλός τρόπος να γνωρίσεις το osx. H πλειοψηφία των hacintosh users καταλήγουν με αυθεντικό mac. Το θέμα είναι ότι το hacintosh ΔΕΝ είναι για όλους. Είναι για όσους θέλουν ή έχουν υπομονή να διαβάσουν και έχουν αρκετές γνώσεις ώστε να επιλέξουν σωστό hardware.

    Προσωπικά είμαι χρήστης και των 2… και ομολογώ ότι το ταχύτερο μηχάνημα μου είναι το hacintosh. Με βασικές γνώσεις μπορείς πλέον να “εξηγήσεις” στο osx όλο το hardware σου και μπορείς να του δώσεις να καταλάβει το bios της μητρικής. Απλά θέλει διάβασμα. Το κάνεις μια φορά και τέλος.
    Αποτέλεσμα… σταθερότατο σύστημα με retail snow leopard… full 64bit, αθόρυβη (όσο αθόρυβο μπορεί να είναι το pc) λειτουργία, άριστη ψύξη (=παράταση ζωής του hardware). Kαι φυσικά αν είσαι τελειομανής μπορείς και τα καλώδια να τα έχεις καλοστημένα και μαζεμένα και το κουτί σου να είναι στολίδι. Όμως αν δε σου αρέσει να σκαλίζεις, να ψάχνεις κτλ… το hackintosh δεν είναι καλή επιλογή. Προσωπικά δε θα έλεγα ποτέ σε έναν “κανονικό” pc user να στήσει hackintosh. Ακόμα κι αν τα κατάφερνε, με το πρώτο os update θα απαγοητευόταν.

    Eπίσης δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά στο blog γιατί πρόσφατα το ανακάλυψα (!) και είναι φοβερό, αλλά καλό θα είναι όσοι μιλούν για “παρανομία” να ενημερωθούν λίγο καλύτερα. Το γνωστό “ΕULA” παραβιάζεται στις Η.Π.Α σε περίπτωση hackintosh, ΔΕΝ παραβιάζεται όμως στην Ε.Ε. Το ευρωπαϊκό δίκαιο ΔΕΝ αναγνωρίζει δέσιμο hardware + software εάν το software μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικό hardware. Αυτό σημαίνει ότι αν η Apple είχε έδρα την Ευρώπη, θα ήταν η ίδια παράνομη με τα σημερινά δικαιώματα χρήσεως του λειτουργικού. Υπάρχει μάλιστα και δεδικασμένη σχετική υπόθεση στη Γερμανία αν θυμάμαι σωστά όπου η εταιρεία που ήθελε να κλειδώσει software με hardware όχι μόνο έχασε νομικά την υπόθεση…αλλά υποχρεώθηκε να το ¨απελευθερώσει”.
    Εν τέλει κάθε τι έχει την χρησιμότητα του όταν ξέρεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Και για να μη παρεξηγηθώ το χειρότερο μου είναι οι χρήστες που καταφέρνουν να βάλουν osx σε pc μόνο και μόνο για να λένε ότι τρέχει και μετά…restart και windows.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!