Check This Out

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου !Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του .Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Best Post Awards ’09

On November 25, 2009, in Χιουμορ, by dj_aris

Για τις επόμενες 10 ημέρες από τη στιγμή που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε το αγαπημένο σας blog post για όλο το 2009, μέσα από το website bestpostawards.gr.

Screen shot 2009-11-25 at 10.40.41 π.μ.Την όλη προσπάθεια σπονσοράρει η LG, η οποία μάλιστα θα μοιράσει και 10 σκληρούς δίσκους σε 10 τυχερούς από εσάς που θα προτείνουν ή θα ψηφίσουν. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στους όρους του διαγωνισμού, ωστόσο αυτό που δεν αναφέρεται πουθενά είναι ότι μπορείτε να ψηφίσετε όποιο post θέλετε, αρκεί αυτό να προέρχεται από το blog milaraki.com.

Λεπτομέρειες παρακάτω.

Ως υποψήφιοι στον εκλογικό αυτό μαραθώνιο, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεσμευόμαστε να προβούμε στις παρακάτω ριζοσπαστικές αλλαγές σε περίπτωση που εκλεγούμε:

1) Αρχής γενομένης από το παρόν post, θα γίνονται μεγάλοι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Συγκεκριμένα, όποιος αφήσει το τελευταίο comment στο παρόν post θα κερδίσει ένα Mac Pro octo-core, με 12GB RAM και 8TB HDD. Προσοχή, βιαστείτε, ο διαγωνισμός εκπνέει στις 21.12.2012. Τους όρους του διαγωνισμού τους έχω γραμμένους εδώ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με ταχυδρομικό περιστέρι σχετικά με την παραλαβή του δώρου του, δεδομένου ότι όλα τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα θα είναι εκτός λειτουργίας.

macpro

2) Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας (μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις, συμβολικό κλείσιμο της εθνικής οδού, συγκεντρώσεις σε πάρκα, δήμους, πλατείες –sic) ώστε να πείσουμε την κυβέρνηση να καταργήσει το ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα Apple και να καταργήσει ΚΑΙ τους δασμούς εισαγωγής ειδικά για τους αναγνώστες του milaraki.com. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Πρωθυπουργός είναι Apple fanboy.

Image.ashx

ο στόλος του milaraki.com

3) Θα αποτρέψουμε το τέλος του κόσμου το 2012 (άντε πάλι). Μη ρωτάτε πως θα γίνει αυτό. Είναι άκρως απόρρητο, αλλά πρόκειται για δέσμευση μας απέναντι στους αναγνώστες μας και σε όλη την ανθρωπότητα. Το μόνο που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι θα χρειαστούμε περίπου 4.000 Mac Pro Nehalem σε παράλληλη σύνδεση για να το πετύχουμε.

2012_wp2_1024

Παράλληλα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις παρακάτω δυσσάρεστες συνέπειες που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε περίπτωση που δεν μας ψηφίσετε:

1) Θα σας καεί το DVD (BluRay ή/και Media Players συμπεριλαμβανομένων). Η παλιά κατάρα των ’80s για τα VHS στη σύγχρονη εκδοχή της.

CD-DVD-Burning-Fire

2) Θα διαγραφούν αυτομάτως όλοι οι λογαριασμοί σας από το facebook, το twitter, το myspace και λοιπά συναφή social networking services.

vrxzll

3) Το OSX σας θα σας βγάλει μήνυμα λάθους σε κάποιο αρχείο ονόματι “rudll32” και αμέσως μετά θα εμφανιστεί μια περίεργη μπλε οθόνη. Ναι, μέχρι τώρα θεωρούσατε απίθανο κάτι τέτοιο αλλά μη μας προκαλείτε.

blue screen of death mac[2]

Θεωρούμε λοιπόν ότι πλέον έχετε όλα τα κατάλληλα κίνητρα ώστε να ψηφίσετε αντικειμενικά για το καλό του τόπου!

 

6 Responses to “Best Post Awards ’09”

  1. raspberry_product says:

    hahaha 🙂

  2. babz says:

    χαχα,βέρυ νάϊς…
    όσο για το άν ο Γιωργάκης είναι fanboy :

    http://papanotas.files.wordpress.com/2009/07/gap_apple_1.jpg

  3. MIKE26 says:

    ξανασκεψου το για τον mac pro … κάνει 8 χιλιάρικα…
    μετά ποιος θα πληρώνει τις δώσεις (suicico maybe)? αλλά να μου πεις ο γιωργακης θα μας κάνει έκπτωση 56,874% ειδικά για μας .

    lolololol jd_aris, you are the best (ιδιαίτερα το σημείο που μας λες με καθε λεπτομέρεια που έχεις γραμμένους τους κανόνες

  4. dj_aris says:

    Αγαπητέ Mike, όλα είναι υπολογισμενα: Αφενος σε 3 χρόνια από τώρα ο σημερινός Mac Pro θα είναι εντελώς ξεπερασμενος, αφετέρου λόγω της επικείμενης καταστροφής του κόσμου θα σου δώσω απλά ένα άδειο κουτί, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα έχουν ρεύμα οι πριζες οποτε δε θα αναρρωτιεσαι γιατί δε δουλεύει…

  5. MIKE26 says:

    μπα..
    αποκλείεται … κοίτα τι κάνουν στους παλιούς mac και γίνονται συλλεκτικοί:
    gizmodo.com/assets/resources/2008/03/mactp.jpg

  6. suicico says:

    loool … very nice mr “D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!