Check This Out

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς .Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη .Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

Η Ελληνική Apple κοινότητα

Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει ένα post με θέμα τα Ελληνικά Apple Sites.Από τότε μέχρι σήμερα το τοπίο έχει αλλάξει κατά πολύ, άλλα έκλεισαν άλλα άλλαξαν και καμπόσα καινούργια site έκαναν την εμφάνιση τους .Ας δούμε λοιπόν την κατάσταση σήμερα . ApplαςGreeceBlog/Site με γενικότερα θέματα γύρω από την Apple.    AppleForumPortal/Forum με ...

Read More

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011.Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης.Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν.Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα.Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator .Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή .Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :)Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

Read More

Finder Sidebar Toggle, made by milaraki.com

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει .Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας .Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

macworld

Το τέλος μιας εποχής έφτασε …
Η εποχή που ο Steve Jobs κάθε Ιανουάριο ανέβαινε στο stage του Moscone Center μέσα στα πλαίσια της MacWorld, για να μας παρουσιάσει νέα προϊόντα ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Η Apple με δελτίο τυπού δήλωσε ότι φέτος στην MacWorld δεν θα είναι ο Steve αυτός που θα παρουσιάσει το Keynote άλλα ο Phil Schiller ! Επίσης αναφέρετε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που η Apple θα συμμετέχει στην MacWorld (και κατά πάσα πιθανότητα σε όλες τις εκθέσεις).
Για να καταλάβετε καλύτερα δείτε τι ακριβώς είπε η Apple.

suicico

 Certified Macintosh Technician

 Certified Technical Coordinator 10.6

 Certified System Administrator 10.6

 Apple Sales Professional

More Posts - Website - Twitter - Facebook

Tagged with:  

5 Responses to “Τελευταία MacWorld για την Apple”

  1. AKHS says:

    BOOM!!!!!

    Αυτό δεν είναι κακό. Η Apple θα κάνει δικά της special events (όπως και κάνει ήδη) όποτε γουστάρει και όποτε θα είναι έτοιμα για κοινό τα προιόντα της. Ανα πάσα στιγμή δηλαδή μπορεί να αναστατώσει την αγορά και όχι (μόνο) κάθε Ιανουάριο ή Ιούνιο.

    Τέρμα στα ανούσια με λίγες ανακοινώσεις keynote. Πιστεύω ότι όποτε βλέπουμε special keynote θα περιμένουμε κάτι καλό από εδώ και πέρα.

  2. Είναι και η οικονομική κρίση στη μέση.
    Φοβάμαι πως είναι μάλλον κακό το νέο.
    Ας ευχηθούμε να μην δούμε, δραματικές αλλαγές και αλλού, στα προϊόντα της για παράδειγμα.

  3. Vrettos says:

    Μήπως, εκτός της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την υφήλιο και πολύ περισσότερο την αμερικάνικη κοινωνία, θα πρέπει να υποψιαστούμε και την επιδείνωση της υγείας του, επίσης συμβόλου της Apple, Steve Jobs;
    Το γεγονός πως την παρουσίαση του τελευταίου keynote ανέλαβε ο κύριος Schiller, ομολογώ πως με έβαλε σε υποψίες.

  4. AKHS says:

    Δεν με ενδιαφέρει και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με την υγεία του Jobs. Είναι προσωπικό του πρόβλημα και αυτοί που χτυπάνε την εταιρεία με τέτοια μέσα είναι ανήθικοι.

    Σιγά ολόκληρη Apple δεν μπορεί να πληρώσει μία αίθουσα για κάποιες μέρες? Μπορεί αλλά ήθελε εδώ και 3 χρόνια να φύγει.

    Κάποιοι θα πουν ότι τόσα χρόνια που συμμετείχε και ήταν πιο μικρή σαν εταιρεία, οι οπαδοί της, την στήριζαν και μέσω των keynote του Macworld έβρισκε βήμα. Και τώρα τους αφήνει στα κρύα του λουτρού. Πριν γίνει όλος αυτός ο ντόρος στις διάφορες σελίδες ήταν χρήσιμο.

    Άποψη μου είναι ότι δεν κέρδιζε μόνο η Apple αλλά και η εταιρεία που το διοργάνωνε. Τώρα που δεν την ευνοεί αποχωρεί. Δεν είναι φιλανθρωπική εταιρεία η Αpple.

    Τώρα όμως που έχει πόσα δικά της μαγαζιά, σελίδα μία από τις καλύτερες και να την υποστηρίζουν σελίδες όπως το Engadget, Gizmodo, Arstechnica, Milaraki 🙂 κλπ που τους δίνει τροφή με τάχα διαρροές που είναι ελεγχόμενες από την πλευρά της Apple γιατί να πιέζετε να βγάζει κάθε Ιανουάριο καινούργιο προϊόν? Αυτό επηρέαζε και ανεξέλεγκτα την μετοχή της μετά το keynote.

    Θα “χτυπάει” όποτε κρίνει κατάλληλο την αγορά.

  5. Vrettos says:

    Καλέ μου φίλε Άκη,

    έχεις σε όλα, σχεδόν, όσα ανέφερες δίκιο.

    Ωστόσο, όπως ήδη θα το κατάλαβες από τη λέξη “σχεδόν”, η παράμετρος της χαρισματικής προσωπικότητας του Steve Jobs στα δρώμενα της εταιρίας είναι σημαντική για την αγορά τόσο στο χρηματοπιστωτικό σύστημα όσο και στην εμπορική της πλευρά. Είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι γεγονός πως το όνομα της Apple είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ιδρυτή της και τις επιτυχημένες εμπνεύσεις του και έτσι είναι πολύ πιθανό η όποια επιδείνωση της υγείας του – εάν φυσικά υφίσταται τέτοιο γεγονός – να επηρεάσει για αρκετό χρονικό διάστημα την εταιρία.

    Συμφωνώ στο ότι είναι ανήθικο να ασχολούμαστε με την υγεία του Steve Jobs και του οποιοδήποτε Jobs, όμως εκείνος καθιέρωσε την εντύπωση, στην αγορά, πως η πορεία της Apple εξαρτιέται, σε μεγάλο βαθμό, από τις εμπνεύσεις και ιδέες του ή, πιο σωστά, από το έξυπνο management.

    Εξάλλου είναι γνωστό το παράδειγμα της επιστροφής του στην αγαπημένη του εταιρία μετά από κάποια χρόνια απουσίας (λόγω διωγμού του από τον συνέταιρό του και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο) όπου την παρέλαβε σε κακή κατάσταση και την οδήγησε στην κερδοφορία.

    Μακάρι να κάνω λάθος και … Χρόνια Πολλά!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!